Sohvapöydän muotoilu, jotta olohuoneesi olisi elinvoimainen

Sohvapöytä on jokaisen tavanomaisen ja rento asuintilan keskipiste, joten miksi et näytä sitä keskipisteenä?

Kotiin toimivat sohvapöydät: juomien, jalkojen tai kauko-television laskeutumisesta paikkaan, jossa näytetään merkittäviä koristekappaleita. Jotkut saattavat pitää sitä vaikeana tehtävänä sohvapöydän muotoilussa, mutta oikeilla koristeilla se on erinomainen tapa lisätä vetovoimaa tilaan. Olemme luetellut joitain vinkkejä ja perusmenetelmiä siitä, kuinka tehdä järkevä koristeellinen muotoilu kaikenlaisille sohvapöydille.

SÄÄNTÖ

Sääntö on jo pitkään ollut suuntaviivana suunnittelun toteuttamiselle. Se on suunnitteluperiaate, joka vaikuttaa kaikkiin kodin tiloihin. Se sanelee esineen asettelun, koon ja muodon, keittiön työkolmion, myös tilanne väri-, kuvio- ja kangaskuviot. Ihmisen aivot nauttivat palapelien asioista nopeasti yhdessä ja voivat aina löytää keskipisteen ja tasapainon kolmen kanssa.

Aloita kolmelta todella erilaiselta esineeltä ja kokeile erilaisia ​​järjestelyjä etsimällä tasapaino, joka näyttää täydelliseltä sohvapöydällesi.

JÄRJESTELYT OBJEKTIT

Palojen järjestäminen yhdessä on lisätapa tasapainon luomiseen sohvapöydän koosta ja tyylista riippuen. Symmetria toimii hyvin menetelmänä tasapainon saavuttamiseksi, kun käytetään kahta taulukkoa, kaksiportaisen lasipöydän tai neliöpöytää.

TYYTYMINEN KORKEILLA

Eri korkeuksilla varustettujen esineiden käyttö pitää silmän liikuttavana ja luo esteettistä. Silmien tulisi liikkua hyvin suunnitellulla kappaleelta toiselle. Älä koskaan jää loukkuun yhdellä tasolla.

MUOTOJEN YHDISTELMÄ

Tapa herättää huomiota on näyttää muotoyhdistelmä sohvapöydällä. Etsi kohteita niin yksinkertaisesti kuin koristeellinen neliölaatikko ja suorakaiteen muotoinen kirja pyöreällä kynttilällä. Joko se on ylimääräisesti ostettu matka-esine tai vanha perheen antiikki, loistava tapa näyttää nämä arvokkaat kappaleet kuin huoneen keskustassa, jossa he saavat arvokkaan huomionsa. Lisäksi poikkeukselliset asiat toimivat aina loistavina lähtökohdina keskusteluille.

Onko sinulla kysymyksiä sohvapöytäsi muotoilusta? Ota meihin yhteyttä! Otamme mielellämme kaikkiin kysymyksiisi, jotka koskevat suunnittelua.

Sohvat Ja Nojatuolit Vuodesohvat Divaanisohvat Kulmasohvat Sohvaryhmät Lepo Ja Nojatuolit Sohvapöydät
Olohuonesarjat Tv-Tasot Astiakaapit Ja Vitriinit Ruokailuryhmät Ruokapöydät Tuolit Design Sängyt Jenkkisängyt Sängynrungot Moottorisängyt Kerrossängyt Lastensängyt Työpöydät Työtuolit Pelituolit Yöpöydät Kampauspöydät Patjat Vaatekaapit
Lipastot Matot Kattovalaisimet Lattiavalaisimet Seinävalaisimet Pöytävalaisimet Vuodevaatteet Maljakot Tekokasvit Ja Kukat Tyynyt Astiat Ja Astiasarjat Ruokailuvälineet Pöytäliinat Sohvat Toimistoon Myymälähyllyt Tietokonepöydät Neuvottelupöytä Palvelutiskit Allaskaapit Hanat Lattialaatat Suihkunurkat Sisustuslevyt Akustiikkapaneelit Puutarhakalusteet Sähköpolkupyörät Fatbike Maastopyörät Lemmikit Lastenvaunut Leikkikehät